torsdag 7 maj 2009

Jobb, jobb, jobb, jobb

Har nyss varit ute på en lång, härlig promenad med Chivaz och Casper. Sånt behövs ibland det med. Ska göra mat och fixa mig lite nu sen åka in och jobba. 14-22 idag igen. Sen hem å sova direkt Ska jobba på max imorgon så börjar 8. Hur dum är jag egentligen som tar det passet? Jag har ju ändå heltid och tjänar bra så behöver egentligen inte ens de där passet. Menmen, kan vara roligt att träffa alla jobbarkompisar därifrån också ibland :) Är ju iaf ledig lördag och söndag. Så de är skönt!

Igår efter jag slutat var jag lite med J och S bara. Mös till de lite sådära. Fint ibland det också! Men imorgon, då är de full fart igen. Då ska vi ut i dimman igen, jag och damerna. Fint det!

Förresten så tycker jag om min fruga väldigt mycket Hon tar en stor plats i mitt hjärta. Jag är väldigt glad att jag en gång i tiden lärde känna denna person, okej, vi lärde känna varandra när vi lärde oss gå. Så jag har känt henne nu i 20 år. De är väldigt länge. Och vi har våra minnen, glädje tårar som sorgsna tårar. Vi har bråkat en hel del, men de lärde vi oss också av. Jag känner henne utan och innantill, och de är nog den person som förstår sig på mig bäst, som kan läsa mig utantill. Jag är väldigt glad över att ha henne i mitt liv. Bara jag har henne är jag nöjd. Hon är som en pojkvän också ;) Vem behöver egentligen en kille när man har denna person? Nu är de ju inte så att vi har sex med varandra eller nå såna saker. Så de får ni inte tro. Men bara att hon finns, lyssnar, å stöttar betyder så otroligt mycket! ♥

Vi hörs nog senare om jag har tid på jobbet, hade fullt upp igår!



/Jessica

1 kommentar:

Joss sa...

du är bäst :) puss på dig älskling